Moms: Priserna visas inklusive lagstadgad svensk moms (25%).

Leveranstid: Beställningar (måndag-fredag) skickas inom 24 timmar. Vi skickar samtliga beställningar med Postnord och DHL. Beräknad leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Orderbekräftelse: Vid köptillfället skickas en bekräftelse till dig via e-post. Därför är det väldigt viktigt att du anger din mailadress vid beställning. Om du inte har fått en orderbekräftelse via e-post inom ett dygn kontakta då oss för att förvissa dig om att din order har kommit fram.

Fraktkostnad: Fraktfritt vid beställning över 500 kr (annars 69 kr). Vi levererar endast inom Sverige.

Betalning: Hos By Westergaard har du möjlighet att betala din order via Klarna med faktura, konto, delbetalning eller bankkort.

Ej utlösta varor: Försändelsen måste hämtas ut inom 14 dagar. Därefter returnerar posten varan till oss. Om du inte löser ut dina varor kommer vi debitera dig för både frakt och returfrakten.

Garanti: 

Reklamation/Ångerrätt: Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, det vill säga oanvänd och inte förstörd eller skadad, samt att eventuell förpackning är obruten. När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända tillbaka den till oss och du står då själv för eventuella fraktkostnader. Vid eventuell retur kontaktar du hej@bywestergaard.se.

Sekretess: På bywestergaard.se används endast din information internt och vilket betyder att vi aldrig förmedlar eller säljer information till tredje part.

Kontakt: Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på hej@bywestergaard.se.